Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Thursday, 13 December 2012 16:39

Organic & Natural Beauty Show 2013

Rate this item
(0 votes)

 Az Organic & Natural Beauty Show először kerül a londoni ExCel konferenciaközpontban megrendezésre, mégpedig 2013 június 2-3-án. Az új helyszín választás a natúr- és bio szépségipari termékek iránti növekvő kereslettel magyarázható: biokozmetikumok, alapanyagok, csomagolástechnika, anti-ageing, karcsúsító termékek, tápérték kiegészítők,  vitaminok. A két nap alatt békésen megférnek egymás mellett a világ minden tájáról érkezett natúr, bio, fair trade, fenntartható, etikus, mentes, környezetkímélő, eco-barát szépészeti termékek.

 A kiállítást a natúr és bio kozmetikai ipar számára rendezik, kifejezetten a magasan kvalifikált látogatók színvonalához igazítva. Kitűnő kapcsolatépítési platformot biztosítva a gondolatok és ötletek cseréjéhez, a legújabb termékek bemutatásához, az Egyesült Királyságbeli valamint az európai professzionális kiskereskedők és felhasználók találkozójára. A rendezvény 150 kiállítóval, 60 előadóval és mintegy 12.000 látogatóval számol.

A kiállítás díját különböző kategóriákban mintegy 50 terméknek ítélik majd oda. A ceremónia a rendezvény része és fő attrakciója. A konferencia topicjai között szerepel az európai jogharmonizáció, a natúr-és bio kozmetikumok kiskereskedelmi helyzete, a fejlesztési elképzelések, a csomagolástechnika, a private label, a társadalmi megjelenés, a brand építés, férfi ápolás, bio és natúr tartósító megoldások, bio étrendkiegészítők, anti ageing technikák, legfrissebb trendek és kutatási eredmények a bio alapanyagok terén, alapítványi bemutatkozások, tőkebevonás a szépségipari fejlesztésekbe… stb.     

A rendezvény fő szónokai: Francis Blake, Chris Flower, Janey Lee Grace, Riccardo Anouchinsky. Támogatói az európai vezető biokozmetikai társaságok:  Soil Association, CTPA, Ecocert, Natrue, Cosmebio, Demeter, ICEA, BDIH, Synadiet, IFRA.

További információ:  www.naturalbeautyshow.com

Forrás: Organic & Natural Beauty Show

Read 1018 times Last modified on Tuesday, 25 December 2012 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.