Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Thursday, 16 January 2014 19:26

Bebuktak a multivitamin levek

Rate this item
(2 votes)

Az Ökotest magazin legújabb értékelése szerint 18 multivitamin italból 8 nem megfelelő minősítést kapott. Szerencsére csak egy volt köztük bio, a Rabenhorst.

Sajnos a tesztelésben hemzsegtek a sajátmárkás termékek, amelyek a magyar piacon értelmezhetetlenek. Amúgy a biotrermékek jól szerepeltek: Alnatura, Beutelsbacher, Dennree és a Voelkel egyaránt "sehr gut" minősítést kapott. A tesztgyőztes az Alnatura  "Multi Saft"-ja lett, amely árban is toronymagasan veri a konkurenciát, a literre átszámított 2,6€ árával.

Read 5387 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.