Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Friday, 29 March 2013 12:15

ORGANIC 101: Közel húszezres címlista az USA bio vállalkozásairól. Csak egy kattintás!

Rate this item
(0 votes)

 

2012-ben California, Iowa és New England  államokban jelentősden nőtt a biogazdák száma, míg a délkeleti államokban csekélyebb volt a növekedés. Az ábra a bio operátorok elhelyezkedési sűrűségét jelzi. Organic 101

Múlt héten az USDA nemzeti bio programja: National Organic Program (NOP) közzétette az ellenőrzött vállalkozások 2012-es listáját. 2012 list of certified organic operations.

Jelenlegi adatbázisunk 17750 ellenőrzött USDA biofarmról közöl információkat. certified USDA organic farms and processing facilities. Ez közel 240 százalékos növekmény az NOP első, 202-es adatfelvételéhez képest. Az adadtok közlése a bio ipar, és az általános közvélemény tájékoztatására született és teljesen nyilvános. Évenkénti megújulását az USA kormánya garantálja. A rendszeren keresztül megállapítható, hogy egy adott vállalkozás rendelkezik-e érvényes bio tanúsítvánnyal,illetve hogy mely vállalkozás készít olyan terméket, amelyre Önnek szüksége lehet.

.

 

 

Az ábra az elmúlt 11 év folyamatos növekedését mutatja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ellenőrzött vállalkozások listája növeli az organikus rendszer átláthatóságát, ösztönzi a vállalkozók és vásárlók tudatosságát, növeli a fogyasztók bizalmát és várhatóan jótékonyan hat majd a jelenlegi 32milliárd dollárnyi forgalom bővülésére.

 

 

Read 5261 times Last modified on Friday, 29 March 2013 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.