Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Monday, 06 January 2014 21:24

Elindult az Ízlelő – weboldal a minőségi hazai termékekért

Rate this item
(1 Vote)

A Magyar Konyha gondozásában elindult az Ízlelő honlap, melynek célja, hogy

összekösse a minőségi kínálatot a minőségi igényekkel. Emberek, kézműves és ökológiai termékek, piacok, Magyarország kincsei rejtőznek az oldalon.

A térkép segítségével bárhol járunk, könnyen megtaláljuk a közelben élő és dolgozó őstermelőt, háztáji gazdaságot. Ha pedig megpihennénk és egy kellemes vendéglőre vágynánk, átböngészhetjük az étteremlistát, amely szintén kipróbált címeket tartalmaz és ahol többnyire magyar termelők portékáit használják a konyhákon. A keresőfelület külön szűrhető az ökológiai gazdálkodást folytató termelőkre. Köztük már több az ÖMKI on-farm kutatásban résztvevő partnere is megtalálható.
A munka nagyja azonban még hátra van. Az oldal már jelenleg is több mint 300 adatlapot tartalmaz, azonban a hosszú távú célja, hogy az ország legelrejtettebb zugaiban található, eddig kevésbé ismert termelők is felkerüljenek a térképre, amennyiben a közösség arra érdemesnek találja őket. Ehhez szükség van mindenki tapasztalatára, ajánlására, véleményére, hogy napról napra értékesebbé váljon az oldal mindenki számára.

Támogassuk együtt a hazai ökológiai gazdálkodókat, ajánljuk kedvenc biotermelőinket az Ízlelő szerkesztői és olvasói figyelmébe!

Az Ízlelő honlapja: www.azizlelo.hu

Read 10578 times Last modified on Monday, 06 January 2014 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.