Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Friday, 15 May 2015 09:56

Hírlevélre feliratkozás! Ha időben értesülni akar a Biofinom standjának újdonságairól, akcióiról.

Rate this item
(1 Vote)

Kedves Vásárlóink! A Csörsz utcai Ökopiacon a Biofinom standján sorszámkiosztó rendszer működik, a sorbanállás elkerülésére. Többen ellenzik, ám még többen örülnek, hogy megérkezésük után nem kell egy félórán keresztül sorbanállással tétlenkedniük, hanem ez idő alatt egyéb bevásárlásaikat intézhetik, vagy csak egyszerűen körülnézhetnek a piacon. Természetesen ez némi fegyelmet követel, hogy a kijelzőn jelzett sorszám megjelenésére visszaérjenek a standhoz. Így egy perc várakozás nélkül sorra kerülhetnek, beléphetnek az üzletbe és önkiszolgáló módon egy kosárba rakhatják az előrecsomagolt termékeket. Aki csak egy terméket kíván vásárolni, vagy prémium kávénkra vágyik, sorszám nélkül, soron kívül megkaphatja.

Hírlevelünkre feliratkozva személyesen értesülhet az aktuális akciókról, újdonságokról. A standon van egy gyűjtődoboz is, ahová emailcímüket bedobhatják, de a következő emailcímre küldött igényléssel is feliratkozhatnak. info@bioholmi.hu Az emailcímeket titkosan kezeljük és kizárólag a hírlevél továbbítására használjuk. Feliratkozásuk a törvény értelmében beleegyező nyilatkozatnak tekintendő. (A mai világban az ember soha nem tudhatja....)

Élvezetes, jó vásárlást kívánva üdvözli Önöket

Frühwald Ferenc
Biofairco

Read 3610 times Last modified on Thursday, 15 May 2014 10:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.