Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Thursday, 12 September 2013 20:30

Ökopiaci közlemény

Rate this item
(2 votes)

Ökopiaci közlemény

 

A Budapest XII. kerületi Csörsz utcai Ökopiacot üzemeltető Biokultúra Kft. a következő közleményt teszi közzé:

A Hír TV Panaszkönyv című adásában 2013. július 24-én bemutatott biopiaci csalást a Biokultúra Kft. és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., mint az Ökopiacot ellenőrző szervezet kivizsgálta. Saját mintavétel bevizsgálása alapján a csalást megalapozottnak találták és a Tropica Garden Kft.-t azonnali – 2013. augusztus 13.-i – hatállyal eltiltotta az Ökopiaci árusítástól, a vele fennálló árusítási szerződést megszüntette.

Az Ökopiaci mintavétel gyakorisága a jövőben hatványozottan nőni fog. Az Ökopiacot üzemeltető Biokultúra Kft. minden mintavételkor nyilvánosságra hozza a vett minták számát és azt hogy hány mintát vizsgáltatott be. Amennyiben pozitív eredményt produkált egy minta, a csaló nevét és a vele szemben foganatosított intézkedést szintén a nyilvánosság elé tárjuk a Magyar Biokultúra Szövetség honlapján, valamint az Ökopiacon a piacfelügyelő irodájának ajtajára is kifüggesztjük. Mindannyiunk érdeke, hogy messzemenőkig megőrizzük az Ökopiac tisztaságát.

Czeller Gábor, ügyvezető
Biokultúra Kft.

Read 1339 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.