Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Sunday, 05 May 2013 18:20

A biogazdálkodás világa 2013!

Rate this item
(0 votes)

Forrás: IFOAM 

Az ökológiai mezőgazdálkodás világa – statisztikák és erősödő trendek címmel tanulmányt jelentetett meg a FiBL és az IFOAM. A nyomtatott verzió már kapható, mely 50€-ba kerül, plusz kezelési költség, postaköltség és ÁFA. IFOAM tagok kedvezményt élveznek. A könyvet a http://shop.ifoam.org/bookstore/ weboldalon lehet megrendelni.

Az évkönyv immár tizennegyedik évfolyama az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről ad számot. Hozzászólásokat, anyagokat tartalmaz az ökológiai mezőgazdaságnak a világ minden táján dolgozó szakértőitől, megbízható statisztikákat közöl a biogazdálkodással művelt földterületekről, az ökológiai rendszerben folytatott talajművelés specifikus kérdéseiről, a gazdaságok és a feldolgozóipar létszámáról valamint bőséges piaci adatokról.

A bioélelmiszerek globális kereskedelmi kérdéseivel kiemelten foglalkozik, csakúgy, mint a tanúsítás rendszerének legfrissebb fejleményiről. Szól a sztenderdek és jogszabályok aktuális változásairól, betekintést enged az ökológiai gazdálkodás jelenlegi és növekvő trendjeiről, régiószerinti bontásban. Az adatok számos táblázattal és grafikával színesítettek.

Read 4983 times Last modified on Sunday, 05 May 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.