Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Tuesday, 26 March 2013 18:07

A Carrefour megnyitotta első bio áruházát Párizsban

Rate this item
(0 votes)

A Carrefour megnyitotta első bio áruházát Párizs szívében, amelyet kizárólag organikus termékeknek szenteltek. A Diderot boulevard 29 sz. alatt lévő bevásárlóközpont a legismertebb márkákon kívül saját címkés termékekkel is várja vásárlóit.

 

A 170m2-es eladótér nem mondható igazán tágasnak, de a szándék üdvözlendő. A vásárlók speciális bevezteő áron juthatnak hozzá a bio gyümölcsökhöz és zöldségekhez, pékáruhoz és egyéb friss áruhoz. Közel 2000 biotermék az induló készlet, nyomott árakon. A viszonylagosan hopszzú nyitvatartási idő is eltér a kis bioboltokétól: hétköznap reggel 8-tól este 9-ig lehet vásárolni a bio plázában, vasárnap pedig csak délelőtt.

A környezettudatosságot is felvállaló üzletben zárt rendszerű hűtőregálok, LED világítás szolgálja az energiatakarékosságot. A vevők ömlesztve is vásárolhatnak bizonyosd termékeket, így a csomagolással is spórolhatnak. A bevásárolt árut újrafeldolgozható szatyrokban és pamut zacskókban lehet hazavinni, vagy például a zöldség-gyümölcsöt papírzacskókban. Ez utóbbi termékek egyébként a Párizs közeli biogazdáktól erednek.

 

Read 4673 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.