Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Sunday, 20 January 2013 20:17

Olaszország: Biol olívabajnokság!

Rate this item
(0 votes)

Forrás: BioL

 A világ legjobb extraszűz  bio olívaolajai már tizennyolcadik alkalommal versengenek a helyezésért a Biol szakkiállításán. Az Apulia tartományban fekvő Andriában zajló eseményt színes kulturális, gasztronómiai és szakmai programok gazdagítják március 13-15.-e között.

A Biol célja, hogy bemutassa azokat a kulturális örökségbeli különbségeket, amelyek meghatározzák a világ extraszűz olívaolajainak karakterét. A cégek, melyek termelik, palackozzák vagy éppen forgalmazzák a bio olívaolajakat 2013.január 31.-ig adhatják le nevezésüket.
Számtalan díj kerül kiosztásra: Premio Biol a legkitűnőbb bio olívaolaj részére, Biolpack a legjobb csomagolásért és BiolKids melyet a gyermekek szavaznak meg. A rendezvényt az IFOAM mellett a mezőgazdasági minisztérium szponzorálja. A rendezvény házigazdája a helyi hatóságokon kívül a BiolItalia egyesület és a Consorzio Puglia Natura.

Bővebb információ itt: http://premiobiol.it/

Read 2944 times Last modified on Monday, 21 January 2013 07:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.