Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Wednesday, 16 January 2013 08:26

Bécsi Jégálom bio rablóhússal

Rate this item
(0 votes)

mixonline - 2013. 01. 14. 13:06:52
Hamarosan ismét képeskönyvbe illő mesevilág várja a Városháza előtti téren a Bécs-turistákat: itt rendezik meg ugyanis az osztrák főváros legnagyobb sportrendezvényét, a Bécsi Jégálmot (Wiener Eistraum). - Idén nagykorú lesz a Bécsi Jégálom, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ami egy 1.800 négyzetméteres korcsolyapályával kezdődött, az mára egyike Európa legnagyobb mobil műjégpályáinak, és 18 éves sikertörténetre tekinthet vissza – idézi a Compress Christian Oxonitsch városi tanácsnokot.

A Christkindlmarkt helyén felállított jégparadicsomban két korcsolyapályán és egy 750 méteres Álomösvényen élvezhetik a sportos városlátogatók az egyedülálló hangulatot, amelyet a fények, színek és ízek tesznek teljessé. Az összesen 7.000 négyzetméternyi, speciálisan megvilágított jégfelület mellett ugyanis hat gasztronómiai stand és egy hütte várja a látogatókat többek között bio punccsal, forralt borral, császármorzsával és bio-rablóhússal.
A Jégálom újdonsága, hogy idén a szolgáltatásra helyezik a hangsúlyt: több mint 1.200 pár előmelegített korcsolyacipő, 500 zárható szekrény, több ülőhely és átalakított kassza-terület segíti a látogatók gyorsabb kiszolgálását. A legfiatalabbakat ingyen kétélű jégkorcsolya és bukósisak várja, a kezdők pedig külön pályán gyakorolhatnak, amelyet esténként a curlingezők vesznek birtokba. A pályákat interneten lehet lefoglalni, fizetni bankkártyával és mobiltelefonnal is lehet.

Természetesen a környezetvédelem terén is újítottak. Idén először a Jégálmon is visszaváltható poharakat és bögréket használnak, és a teljes világítást LED-ekkel oldották meg.

A Bécsi Jégálom 2013. január 25. és március 10. között várja a korcsolyázás szerelmeseit. Tavaly 570 ezren siklottak a Városháza előtti jégpályákon.

 A rendezvény honlapja: www.wienereistraum.com

 

Read 1007 times Last modified on Sunday, 20 January 2013 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.