Menu
A+ A A-
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539 Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/templates/gk_gamenews/lib/framework/helper.layout.php on line 111 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /var/www/virtual/bioholmi.hu/htdocs/includes/application.php on line 539
Tuesday, 05 March 2013 00:00

BioAgra, ökológiai mezőgazdasági termékek kereskedelmi vására Plovdivban

Rate this item
(0 votes)

BioAgra, ökológiai mezőgazdasági termékek kereskedelmi vására Plovdivban

Bulgária expovárosában és annak egyetemi központjában Plovdivban 2013 március 5-9 között rendezik meg a A hollandiai Avalon Alapítvány társrendezésében a soron következő BioAgra kiállítást.

Bulgáriának komoly esélye van arra, hogy a biogazdálkodást az ország vezető szektorává avassa, melynek bázisa a gazdag természeti erőforrás, a kezeletlen területek tömege, a gazdag termőtalaj valamint a megfelelő szabályzók és törvények megléte. A kiállítás célja, hogy bemutassa az ökológiai gazdálkodás előnyeit: az állatjólét biztosítását, a környezetvédelmet, és az egészségesebb élelmiszereket, mint alternatívát.

A fő kiállítási kategóriák: ökológiai termelés, állati takarmányozás, nem élelmiszer jellegű ökotermékek, ökogazdaságok, tanúsító intézmények, NGO-k, ökotermékek kereskedelme, bioboltok, bio szállodák, bio éttermek stb. Kiadványok, online információk. További információk itt!

Read 2554 times Last modified on Friday, 11 January 2013 09:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.